Při nákupu nad 1200 Kč máte dopravu po České republice zdarma.

Super síla brusinek: Proč by je měl váš pes ochutnat?

Brusinky jsou často považovány za superpotravinu pro lidi, ale věděli jste, že jsou také skvělým doplňkem stravy pro vašeho psa? Tato drobná, červená bobule je nabitá vitamíny a antioxidanty, které mají řadu zdravotních benefitů nejen pro nás, ale i pro naše čtyřnohé mazlíčky. Pamlsky s obsahem brusinek mohou pomoci zlepšit zdraví vašeho psa.

Jaké výhody přináší brusinky vašemu psovi?

  • Podpora zdraví močových cest
    Jednou z největších výhod brusinek je jejich schopnost podporovat zdraví močových cest. Brusinky obsahují látky, které zabraňují bakteriím, aby se přichytávaly na stěnách močového traktu. To může pomoci snížit riziko infekcí močových cest, zejména u psů, kteří jsou na tyto problémy náchylní.

  • Bohaté na antioxidanty
    Brusinky jsou plné antioxidantů, které pomáhají bojovat proti volným radikálům. Volné radikály mohou poškozovat buňky a způsobovat záněty nebo dokonce rakovinu. Pravidelná konzumace brusinek může přispět k lepšímu zdraví buněk a celkové vitalitě psa.

  • Podpora trávení
    Díky vysokému obsahu vlákniny mohou brusinky přispět ke zdravému trávení. Pomáhají regulovat stolici a podporují zdravou střevní mikroflóru, což je klíčové pro celkovou pohodu vašeho psa.

  • Zdraví srdce a cév
    Brusinky jsou bohaté na flavonoidy, které podporují zdraví srdce a cév. Tyto přírodní látky mohou pomoci udržet krevní cévy pružné a zlepšit krevní oběh, což může být zvláště důležité pro starší psy.

  • Podpora zdravé kůže a srsti
    Vitaminy obsažené v brusinkách, zejména vitamin C a vitamin E, jsou skvělé pro podporu zdraví kůže a srsti. Pomáhají bojovat proti suché kůži a zlepšují lesk srsti, což je výhodné zejména pro psy, kteří trpí kožními problémy.

Jak mohou být brusinky součástí psí stravy?

Nejjednodušší způsob, jak zahrnout brusinky do stravy vašeho psa, je prostřednictvím pamlsků, které je obsahují. Pamlsky s brusinkami jsou chutné a zároveň zdravé. Ideální volbou jsou například pamlsky Bow Wow Immunity, které kromě brusinek obsahují i další superpotraviny jako šípek a kurkumu. Tyto pamlsky nejen skvěle chutnají, ale také posilují imunitní systém vašeho psa.

Jsou brusinky vhodné pro všechny psy?

Brusinky jsou obecně bezpečné a prospěšné pro většinu psů. Je však důležité podávat je s mírou. Pokud máte psa s citlivým žaludkem nebo zdravotními problémy, je vždy dobré poradit se s veterinářem před zavedením nových složek do jeho stravy.

Brusinky nejsou jen chutnou složkou, ale také skutečnou zásobárnou živin, které mohou zlepšit zdraví vašeho psa. Pamlsky obsahující brusinky jsou skvělou volbou, jak svého psa odměnit a zároveň mu dopřát něco prospěšného. Ať už jde o zdraví močových cest, lepší trávení nebo lesklou srst, brusinky jsou ideálním doplňkem psí stravy.

Pokud hledáte zdravé pamlsky, které vašemu psovi nejen chutnají, ale také přispívají k jeho zdraví, vyzkoušejte pamlsky s brusinkami. Váš pes si je zamiluje!

 

Upozornění: Tento článek má pouze informativní charakter a nenahrazuje odbornou konzultaci nebo vyšetření zvířete veterinárním lékařem.