Při nákupu nad 1200 Kč máte dopravu po České republice zdarma.

Pamlsky pro podporu imunity

Které ingredience posilují obranyschopnost psa?

Stejně jako u lidí, i u psů hraje imunitní systém klíčovou roli v ochraně před nemocemi a infekcemi. Silný imunitní systém je základem pro dlouhý, zdravý a aktivní život vašeho čtyřnohého parťáka. Kromě kvalitní stravy, dostatku pohybu a péče, mohou správně zvolené pamlsky výrazně podpořit imunitní systém vašeho psa. Tyto pamlsky často obsahují specifické složky, které jsou přímo zaměřené na posílení obranyschopnosti a zlepšení celkového zdravotního stavu.

 

Pojďme se podívat na některé z nejúčinnějších ingrediencí, které najdete v pamlscích na podporu imunity.

 

Kurkuma

Kurkuma je známá svými protizánětlivými a antioxidačními vlastnostmi, což z ní dělá skvělý doplněk pro podporu imunitního systému. Obsahuje kurkumin, aktivní složku, která pomáhá tělu bojovat proti zánětům a volným radikálům, čímž podporuje celkové zdraví psa. Kurkuma také zlepšuje trávení, což je důležité pro správnou funkci imunitního systému, protože zdravá střeva jsou základním pilířem silné imunity.

 

Šípek

Šípek je bohatý na vitamin C, který je klíčovým prvkem pro posílení imunity. Tento přírodní antioxidant pomáhá tělu chránit se před škodlivými vlivy prostředí a posiluje obranyschopnost psa. Šípek také podporuje zdraví kloubů a zlepšuje regeneraci tkání, což je důležité zejména pro aktivní nebo stárnoucí psy.

 

Brusinky

Brusinky jsou skvělým zdrojem antioxidantů a vitaminů, které podporují zdraví močových cest a pomáhají při prevenci infekcí. Zároveň mají antibakteriální vlastnosti, které chrání tělo před škodlivými bakteriemi. Díky tomu brusinky přispívají k posílení imunity a udržení zdravého organismu psa. Brusinky také podporují zdraví kůže a srsti, což je další důležitý aspekt celkového zdravotního stavu.

 

Zázvor

Zázvor je dalším přírodním zázrakem, který podporuje imunitní systém. Má silné antioxidační a protizánětlivé vlastnosti a pomáhá tělu bojovat proti infekcím. Zázvor také zlepšuje trávení a zmírňuje nevolnost, což je užitečné zejména pro psy s citlivým žaludkem.

 

Omega-3 mastné kyseliny

Omega-3 mastné kyseliny, které se nacházejí v rybím oleji nebo lněném semínku, jsou prospěšné pro zdraví kůže, srsti a kloubů, ale také pro posílení imunitního systému. Tyto kyseliny snižují záněty v těle a pomáhají chránit organismus před škodlivými vlivy okolí.

 

Probiotika

Probiotika jsou prospěšné bakterie, které podporují zdraví trávicího traktu. Zdravá střeva jsou základem pro silný imunitní systém, protože většina imunitních buněk sídlí právě v trávicím systému. Probiotika tak pomáhají udržovat rovnováhu střevní mikroflóry a posilují imunitu psa.

 

Jaké pamlsky zvolit?

Pokud hledáte pamlsky, které obsahují tyto účinné ingredience na podporu imunitního systému vašeho psa, máme pro vás skvělou volbu. Bow Wow Premium Immunity je produkt speciálně navržený k posílení obranyschopnosti psa a udržení jeho zdraví v optimální kondici. Tento pamlsek obsahuje kombinaci přírodních složek, jako jsou kurkuma, šípek, brusinky a další látky, které podpoří imunitní systém vašeho čtyřnohého přítele.

 

Pro koho jsou pamlsky na podporu imunity vhodné?

Pamlsky na podporu imunity jsou ideální pro všechny psy, ale mohou být obzvlášť prospěšné pro:

  • Štěňata, která potřebují podporu imunitního systému během růstu.
  • Starší psy, jejichž obranyschopnost může být s věkem oslabena.
  • Psy vystavené větší fyzické zátěži nebo stresu, kteří potřebují zvýšenou péči o imunitu.
  • Psy s citlivým trávením, kteří mohou mít z užívání těchto přírodních složek mnoho výhod.

Silný imunitní systém je klíčem ke zdravému a spokojenému životu psa. Přidání pamlsků s prospěšnými ingrediencemi, jako je kurkuma, šípek nebo brusinky, do každodenní stravy vašeho psa může výrazně podpořit jeho zdraví a imunitní obranyschopnost. Ať už máte mladého, aktivního nebo staršího psa, imunitu je třeba chránit a podporovat v každé fázi jeho života.

 

Upozornění: Tento článek má pouze informativní charakter a nenahrazuje odbornou konzultaci nebo vyšetření zvířete veterinárním lékařem.