Při nákupu nad 1200 Kč máte dopravu po České republice zdarma.

Kelpa - mořská řasa pro psy

Kelpa, známá také jako mořská řasa, je zdrojem živin a minerálů, který si získává čím dál větší popularitu nejen v lidské stravě, ale také jako součást zdravé výživy pro naše čtyřnohé přátele. Tato tmavě zelená řasa roste v chladných vodách oceánů a je bohatá na široké spektrum živin, které mohou významně přispět ke zdraví vašeho psa.

Co dělá kelpu tak výjimečnou?

Kelpa je plná přírodních látek, které mají široké spektrum pozitivních účinků na zdraví. Obsahuje vysoké množství jódu, který podporuje správnou funkci štítné žlázy, a tím napomáhá udržovat hormonální rovnováhu. Navíc je bohatá na vitamíny A, B, C, D, E a K, stejně jako na minerály jako je železo, vápník, hořčík, a zinek. Tyto látky hrají klíčovou roli v podpoře imunitního systému, zdraví kostí a zubů, a celkové vitality.

 

Jaké jsou hlavní zdravotní přínosy kelpy?

  • Potlačuje zápach z ústní dutiny
  • Zlepšuje kvalitu a zbarvení srsti
  • Odstraňuje zubní plak a brání vzniku zubního kamene
  • Prevence proti infekcím
  • Bohatá na minerály a stopové prvky
  • Obsahuje vysokou koncentraci jódu

Kelpa a její využití v dentálních pamlscích pro psy

Je třeba zmínit, že kelpa se stala oblíbenou přísadou i v dentálních pamlscích pro psy. Díky svým přírodním enzymům pomáhá snižovat tvorbu zubního plaku a kamene, což přispívá k lepšímu zdraví zubů a dásní. Zároveň její antibakteriální vlastnosti napomáhají eliminovat nepříjemný zápach z tlamy, což je příjemným bonusem jak pro vašeho psa, tak pro vás.

Pokud tedy hledáte přírodní způsob, jak podpořit zdraví vašeho psa, přemýšlejte o zařazení kelpy do jeho stravy. Kelpa může být cenným spojencem v péči o zdraví a vitalitu vašeho čtyřnohého přítele.

 
 Upozornění: Tento článek má pouze informativní charakter a nenahrazuje odbornou konzultaci nebo vyšetření zvířete veterinárním lékařem.